Inloggen

Kandidaten login

Als je al een inlog hebt, vul dan hier jouw mailadres en wachtwoord in. Als je bent ingelogd dan kun je je profiel bekijken en bewerken.
Als je voor 17 mei 2021 al eens hebt gesolliciteerd bij Consolid of één van haar zusterbedrijven dan hebben wij voor jou een profiel aangemaakt. Je kunt je wachtwoord opvragen door jouw mailadres in te vullen onderaan deze pagina bij 'Wachtwoord vergeten'. Je krijgt hem dan in jouw mail.

Wachtwoord vergeten?

Als je al een kandidaten login hebt of al een keer hebt gesolliciteerd bij ons voor 17 mei, maar je weet je wachtwoord niet (meer), vul dan bovenin dit venster jouw e-mailadres in en klik vervolgens op de knop 'Verstuur mijn wachtwoord'. Het wachtwoord zal naar jouw e-mail adres worden gestuurd.

Inschrijven

Heb je nog geen account? Meld je nu gratis aan om snel te kunnen solliciteren!

Als je een CV wilt meesturen dan kan dat nu. Wij zullen proberen je CV automatisch in te lezen en daarmee de inschrijving voor je te vereenvoudigen. Je kunt .DOC, .DOCX, .PDF, .ODT en .RTF bestanden toevoegen. Vul alsjeblieft ook de tekstcode in die je onderaan de pagina aantreft. Je hoeft deze code niet in te vullen als je besluit op dit moment geen CV mee te sturen.
Login
Hi There!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Consolid BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.