Inloggen

Medewerker Terminal Eurostar

Lijkt het jou leuk om reizigers van de Eurostar treinen te begeleiden in en op het station? Word via Oudstanding terminal medewerker voor de Eurostar in Amsterdam. 
Amsterdam
Noord-Holland

Medewerker Receptie

Wij zijn op zoek naar een energieke en professionele receptionist(e) voor onze opdrachtgever in Amsterdam. Zie jij jezelf dit werk doen? Solliciteer dan nu via Oudstanding!
Amsterdam
Noord-Holland
Topvacature

Medewerker Technische Dienst Hotel

Ben jij een probleemoplosser? Kun jij goed prioriteiten inschatten? Kom direct in vaste dienst als Medewerker Technische dienst!
Amsterdam
Noord-Holland

Steward(ess) Eurostar Blue

Werken op een unieke werkplek in een hogesnelheidstrein? Ben jij gastvrij, representatief en flexibel? Word Steward op de Eurostar Blue in Amsterdam via Oudstanding!
Amsterdam
Noord-Holland

Steward(ess) Eurostar Red

Werken op een unieke werkplek in een hogesnelheidstrein? Ben jij gastvrij, representatief en flexibel? Word Steward op de Eurostar Red in Amsterdam via Oudstanding!
Amsterdam
Noord-Holland

Tentamensurveillant

Krijg je energie van werken in een dynamische omgeving met jongeren? Dan zoeken wij jou als Tentamensurveillant in Amsterdam! Solliciteer nu via Oudstanding!
Amsterdam
Noord-Holland
Baanalert
Maak het jezelf gemakkelijk, bespaar tijd en moeite. Maak een Baanalert aan en ontvang nieuwe vacatures direct in je mailbox. Zo ben je altijd direct op de hoogte.
Login
Hi There!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Consolid B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.